VEELGESTELDE VRAGEN

HEB JIJ EEN GOEDE VRAAG? HEBBEN WIJ EEN GOED ANTWOORD.

PRODUCTEN

De maaltijden zijn gekoeld 3 dagen houdbaar.

Verwijder de folie van het bakje, daarna kan je de maaltijd opwarmen.

Magnetron:

3 – 4 minuten op 800 Watt.

Oven:

7 – 15 minuten op 180 graden.

Pan:

Op laag vuur 5 – 7 minuten opwarmen.

Je kunt altijd de ingrediënten checken of de allergie informatie bij onze maaltijden. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij de KursMeals verschilt het per maaltijd of deze glutenvrij zijn. Check de ingrediënten voor meer informatie. Alle Energy Oats en KursBread maaltijden zijn glutenvrij.

Bij de KursMeals verschilt het per maaltijd of deze lactosevrij zijn. Check de ingrediënten voor meer informatie. De Energy Oats smaken ‘Rich Dark Cocao’ & ‘Fruity Fusion’ zijn lactosevrij. Alle KursBread smaken zijn lactosevrij.

Bij KURS’FOOD is het niet mogelijk om zelf maaltijden samen te stellen. Wel staan wij altijd open voor inspiratie! Neem gerust contact met ons op.

Het is zeker mogelijk om te maaltijden in te vriezen. Ons advies is om de maaltijden vers te houden en niet in te vriezen voor de beste smaak ervaring. Wij leveren op maandag en woensdag onze maaltijden, zodat je altijd voorzien kan zijn van verse maaltijden.

Ja beide producten moeten gekoeld in de koelkast bewaard worden.

Jazeker! Wij kopen alleen halal vlees en kip in voor onze maaltijden.

VERZENDING

Wij komen op maandag en woensdag tussen 18:00 & 22:00 bij je langs. Via de mail en sms krijg je van ons een track & trace-code die jou verteld rond welke tijd je ons kunt verwachten. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wij zorgen ervoor dat we jou op tijd laten hoe laat je ons kunt verwachten. Kun je toch niet thuis zijn? Dan leveren wij je bestelling af bij de buren. Zij kunnen de bestelling even in de koelkast plaatsen of in een koelbox. Als dit ook niet lukt, proberen wij de bestelling later op de avond alsnog bij je af te leveren.

Check alle ophaalpunten op deze pagina.

Tijdens het bestelproces heb je maaltijden uit een bepaald weekmenu gekozen, in deze week worden je maaltijden geleverd. Aan het einde van het bestelproces moet je een ophaalpunt en dag kiezen. Dit zal de dag zijn dat jij je maaltijden op kan halen bij het ophaalpunt.

Voor thuisbezorging in geheel Zuid-Holland vragen wij €4,95.

Heb je gekozen voor de maandag als ophaaldag? Dan liggen jouw maaltijden tot woensdag op het ophaalpunt. Heb je gekozen voor de woensdag als ophaaldag? Dan liggen jouw maaltijden tot maandag op het ophaalpunt.

Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €20

Dit staat zeker op de planning! Wij gaan stap voor stap provincies toevoegen aan onze thuisbezorging provincies. Neem voor vragen gerust contact met ons op, en houdt uiteraard onze Instagram pagina in de gaten!

BENIEUWD HOE HET BESTEL PROCES WERKT?